Söndag.

Söndag. Jo, det är söndag, och det är Paris. I Stockholm, Köpenhamn, Oslo - New York, eller egentligen vilken icke-katolsk stad som helst i hela världen med minst en miljon invånare, hade veckodagen inte spelat någon som helst roll. Paris ligger dock i Frankrike, vilket råkar vara ett katolskt land. Detta i sin tur innebär att allt, ALLT, ALLT - är stängt. Sammanfattningsvis har jag alltså vandrat omkring i en död storstad, vilket är måttligt roligt om man jämför med dess naturliga, och betydligt livligare tillstånd.

Skicklig och med tur som jag är kom jag dock eftter en stund på att jag tidigare blivit tipsad om ett judiskt kvarter - som dessutom råkar vara ett centrum för mode och dylikt. Då judar inte firar söndag, utan lördag - borde rimligen affärerna av tradition vara öppna där. Det var de också, eller vissa i alla fall. Restaurangerna var åtminstone inte stängda, så det blev lite klädinköp - bland annat ett par likadana Lee-jeans som jag redan hade (de är ju perfekta, så varför våga något nytt?). Dessutom åt jag lunch två gånger - eftersom restaurangerna var öppna, och eftersom de var bra och inte alltför dyra. Hungrig var jag egentligen inte särskilt alls. Vad som händer nu är något oklart - bara gud vet. Dock är jag rätt trött, och imorgon är ju dedikerad inköpsdag, så det blir nog inköpslisteskrivande (skämt åsido) och mental uppladdning. Typ.

Ciao.

Paris.

Då var man här. That's nice.

Blogg

Jag har svikit min modesta men ändå lojala läsarkrets. Jag har inte tagit mitt ansvar. Bloggen förtjänar inte att finnas - eller snarare; jag förtjänar inte att fortsätta ha den kvar. Bloggen har nog aldrig förtjänat något alls. Jag är dock inte redo att låta den dö - eller kanske destrueras är mer passande - riktigt ännu. Tanken att ventilera sina tankar på ett obegripligt sätt till människor som egentligen inte bryr sig, och verkligen inte kan förstå vad jag egentligen menar, är på ett paradoxalt sätt tilltalande.

"Bloggen" kommer ändra namn och inriktning. Som en markering försvinner designen och den tramsiga klockan. Från och med nu slutar jag hymla: detta är för min skull, ingen annans. Jag tjänar inga pengar på detta, och jag får inga kontakter. Men om du finner det läsvärt är du välkommen att lyssna, när jag Tänker högt. 

Dator

Dator. ja, då köpte man just en. 7500 kr fattigare är man - och det känns ju som vanligt lagom bra. Med betoning på lagom. Vilket jävla ord. Typiskt Sverige. kallt och jävligt. Hoppas åtminstone den fungerar. 

Imorgon

Imorgon mina vänner - då ska jag skriva.

RSS 2.0