Helg (del 1, fredag)

Det är ju trots allt tisdag idag. Därför kan man tänka sig att jag borde skriva om min händelserika helg nu. Att göra det ännu senare skulle ju inte precis göra det mindre patetiskt. I vilket fall bestämde jag mig någon gång på torsdags morgon att åka till Göteborg. Inget ont om det, lite impulsivitet är ju aldrig fel. Dock tillstod en serie smärre komplikationer. Den första i raden var att jag på kvällen skulle hem till Anton, fast det löste sig till det bästa och var mycket trevligt. Den andra var att jag någon gång mellan torsdag och fredag upptäckte att jag inte hade någon biljett till Göteborg, och att jag dessutom var tvungen att åka via Malmö för att hämta ut mitt försvunna leg (om vilket mer finns att läsa i mitt förra inlägg). 

Efter mången om och men var jag till slut i Malmö, hade mitt ID-kort i handen, och lyckades köpa en tågbiljett till Göteborg. Själva resan var precis så trist som en tre timmar lång tågresa oftast är. Dessutom råkade min linje av en slump vara en av få (kanske tom. den enda) som klarade sig oberörd av stormen. Kort sagt fick jag inte ens uppleva nöjet av ett urspårat tåg (vilket måhända var tur). 

Väl i Göteborg hände inget av nämnvärt intresse heller, men till saken hör att det råkade falla sig som så att det var helgen innan löning (vilket jag inte visste i förväg och inte heller kunde drömma om konsekvenserna av även när jag fick reda på det). Jag träffade min bror, vi åt middag och vi började dricka sprit. Fulla blev vi såklart, allt annat hade varit förkastligt. Kring 00-snåret raglade vi in mot avenyn, och slogs av en folktom boulevard. Hade aliens kidnappat alla, hade en okänd farsot slagit till, varför var Kungsportsavenyn, Göteborgs stolthet tom???

Jag har naturligtvis inga säkra svar, men rent gissningsvis hade det ett samband med att det just var helgen innan löning. Rent kortfattat ska det sägas hur kvällen slutade - nämligen på kommunistklubben "Pustervik" (typ), bredvid Fiskekyrkan. Där var, kanske inte så förvånande, massor av vänsterradikala. Skojskoj!

Historien om lördagen är naturligtvis ännu mer spännande, men nu ska jag äta glass, så den dröjer en stund!
Pusspuss...

ID

Igår hämtade jag ut mitt leg på hittegodsexpeditionen i Malmö. Jag hade nämligen tappat bort det. I vilket fall fick jag fick jag först leta upp själva polishuset. Det tog en stund. Sen fick jag stå i kö. Det tog också en stund. Sen fick jag reda på att jag behövde ha mitt leg för att få hämta ut det. Väldigt vänligt och pedagogiskt försökte jag förklara för kärringen i kassan att jag tyvärr inte hade tillgång till mitt leg, men att det mycket lätt skulle gå att verifiera min identitet ändå, eftersom det just var mitt leg som skulle hämtas ut. Föga förvånande svarade hon att "Nej, du måste identifiera dig. Rätt ska vara rätt."

Det hela slutade med att jag tröttnade, och tog fram mitt pass, eftersom jag förutseende nog hade väntat mig just detta problem. Snacka om Kafka-artat.


Lov.

Det är lov. Nice helt enkelt. Känns som om bloggen börjar självdö. Som om den svälter långsamt, i brist på föda. Jag kan riktigt se hur den vrider sig och kvider i invärtes smärtor. Stackars, stackars blogg! Det får inte ske. Jag måste mata den bättre i framtiden, undrar vad den kan tänkas vilja äta?

Själv vet jag åtminstone vad jag är sugen på nu... frukost.

Pc2

Någon påstod att mina pcar var sen. Det var de inte!!! Inte, inte, inte! Och om de var det så var de det bara lite... En sån petitess ska man i vilket fall inte fästa sig vid.

Vikigt är att de är färdiga.. Och nu ska jag plugga annat, om jag orkar.. Stackars lilla jag är övergiven. Resten av familjen är antingen i Karlstad eller Göteborg. Kanske man skulle hitta på något roligt. Kanske orkar man inte, och bara slappar istället.. Eller så startar man upp sin halvdöda blogg igen.. Vi får se.

Vem är klar med hela sin internal assesment?

Jag är klar med hela min internal assesment, i ekonomi vill säga. För jag är klar med min internal assesment, för jag är klar med min internal assesment, för jag är klar med min internal assesment, fy faaaaaan vad jag är bra!!!! (melodi: för vi har tagit studenten)

PC

Kära dagbok, jag menar blogg. Jag har försakat dig. Jag går ned på knä; jag tjuter, skriker och sliter mitt hår. Snyftande ber jag om ursäkt. Ta tillbaka mig. Låt mig söka skydd i din trygga skugga, vila i dina starka armar osv. osv. Det där blev nästan erotiskt, om en blogg! Fy så äckligt, nästan värre än tidelag ju! Herregud.

Idag skulle jag skriva två PCs (om du inte vet vad det är, var glad, som jag brukar säga om dylika ting). Jag lyckades skriva en, vilket betyder att jag måste skriva två imorgon. Fint att jag lyckades producera något åtminstone, men ett bevis på min bristande karaktär också. Jag skjuter alltid upp allting - snart tröttnar jag! Gör slut... Någon annan dag...

ps. two done, two to go...

jahå!

Då var man klar med sin matte. På en lördagskväll. Just roligt. Då var det dags att leta artikel till mina personal commentaries i ekonomi som MÅSTE in på tisdag. Just ett roligt lov jag skaffat mig. Jag undrar vad det är för fel på mig...

Kvällens första lov.

Jag menar lovets första kväll. Tillbringade den med skolarbete, till halv tre. Skojigt. Är inte klar med det nu heller, bara så trött att jag snart kollapsar, och inte kan skriva mer vettiga saker längre åtminstone. Skit också. Men, jag försökte åtminstone, och några timmar hit eller dit kan ju inte spela någon roll. Eller?

God natt.

Litteratur.

Nu kan jag allt om Torgny Lindgren, Tomas Tranströmer och allas vår älskling August Strindberg. Om någon undrar något svarar jag gärna och villigt på alla frågor, men det finns risk att jag spyr. Fy fan...

Ojojoj

Pc, Math portfolio, oral commentary.. Skolan kväver mig minst sagt. I allt detta finns nog inte plats för en blogg. Åtminstone inte på vettig nivå och denna veckan.. Men vänta bara, snart kommer det!

En liten skolkis.

Jag sitter hemma vid min dator halv elva, skolkar jag? Nej, ska till skolan. Vill jag skolka? Ja, otvetydigt. Är jag alltså en wannabe? Döm själv.

Hmm... (3?)

här är en länk, men den är för min egen skull, måste kolla den från en annan dator nämligen. Läs om du vill, men den är tråkig. Jupp!

I'm gonna getcha getcha getcha getcha...

Hmm. En konstig låt har fastnat i mitt huvud. Lite jobbigt. Det enda som är skönt är att jag nu äntligen fattat vilken det är, innan visste jag inte ens det.

Exciting.

En spännande blogg. Minst sagt.

Äh!

Orka, prov imorgon igen. Troligt att jag orkar det.

Extended essay och andra problem.

Extended Essay är över, slutligen. Underbart, ännu bättre än efter World Litterature Assignment.. Om någon skulle komma på den vansinniga iden att läsa den är det bara att fråga, men ingen kommer, för alla vet att det är självmord, och annars har jag ju just sagt det.

I övrigt råkade jag lägga upp fel länk i mitt förra inlägg, men det gjorde visst inte så mycket, eftersom bara en människa orkade klicka på länken (som av en slump leder till en youtubefilm på två lesbiska apor) .. Om någon mot förmodan skulle vara intresserad av den riktiga länken, så var artikeln på DN.se, och relativt lätt att hitta..

God natt!

Röda faran.

Under hela mitt liv har jag sett den svenska armén som ett av de bättre skämten i landet. Helt utan mening eller syfte och dessutom komplett oförmögen att ens skrämmas. Helt enkelt en samling patetiska vapenskramlare som springer runt i en skog och leker krig, för skattebetalarnas (mina) pengar. Jävligt jobbigt känns sånt. Efter att ha läst denna korta och lättlästa artikel har dock min syn ändrats lite. Kanske vi borde rusta upp istället, Putin är ju fan på krigsstigen!

Natt.

Hej. Nu är det natt. Därför ska jag sova. Om du inte redan gör det, gör det! Alltså; om du är vaken och läser detta är du dum, och eftersom du inte genast går och lägger dig är du jättedum.. Nä, bara skojade... INTE!!!

3:3 The true story

Igår var det fest då. Hur många drinkar jag drank vill jag låta vara osagt, men att påstå att jag vore helt nykter nu vore att fara med osanning. Hur som helst tror jag ändå att jag kommer ihåg allt, eller i alla fall det mesta, och att jag inte gjorde något dumt. Det gjorde ju andra, tex. Philippe började ju klä av sig... I vilket fall var det ju kul som fan, trots att det bara var 250 personer där och alla drinkarna i baren (utom GT) var "tillfälligt slut"...

Roliga bilder finns nog snart (inte ännu dock) på vår (studentkommiténs formulering) årsboks "utmärkta bilddagbok", och förslagsvis kollar man där på 1a Februari, och inte 21a December, om man inte är dum i huvudet förstås!

RSS 2.0